Flygande Jakob på Helenas vis med Svenska Kvarngryn
Just Flygande Jakob har jag en märklig hatkärlek till. Tror den kommer från skoltiden då denna rätt faktiskt var oerhört osmaklig på alla sätt. I vuxen tid har jag valt bort den om det finns alternativ, men de gångerna jag ändå ätit det har det vart helt okej.
Därför var det med lite blandade känslor när Helena presenterade sin idé att göra sin variant på till Frebaco, och använda deras Svenska Kvarngryner.
Men återigen visade det sig att hon har sjukt bra ideér, och att vi blev mer än nöjda av att smaka på maten efter att filmandet var avklarat.
Flygande Jakob på Helenas vis med Svenska Kvarngryn
Hela receptet på Flygande Jakob hittar ni här:
http://www.frebaco.se/2017/02/02/var-egen-flygande-jakob/
Över lag är jag skeptisk till alla recept som innehåller kyckling, när jag äter ute dvs. Jag tror det bottnar sig i alla de gånger man fått en torr kycklingfilé och en osmaklig sås + överkokt ris på nån sylta.
Helena får alltid till sina recept på Kyckling så jag blir nöjd och glad, såklart. Men hon hittar även en touch som känna lyxig och unik för det mesta. Det är sånt där som jag blir imponerad över, och hon tycker allt känns så självklart bara.