Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos

Grillad kyckling kan vara precis hur trist som helst, anser jag. Allra helst om man får den serverad på en lunchrestaurang eller liknande. Grillad kyckling är ju en klassiker när det ska serveras en ”Somrig grillbuffé” eller liknande. Och jag väljer alltid något annat. 🙂

Helenas variant med kardemummavete och aprikos som detta ju handlar om fick mig att tänka om en aning. Det kanske finns recept på denna rätt som faktiskt är gott. Bara man hör talas om detta recept så blir man ju lite nyfiken. Aprikos liksom? Skapligt otippad råvara, i alla fall för mig.

Hela receptet på Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos hittar du här:

http://www.frebaco.se/2017/07/05/grillad-kyckling-med-kardemummavete-och-aprikos/

Vi filmade detta i Torsång, Dalarna sommaren 2017 tillsammans med Squidpop Production för vår kund Frebaco Kvarn.

Älskar du Kyckling?
Kika här för fler fina tips!

Recept på lite goda drinkar:

OG-Drinkar

Gotländsk sommarnatt

OG-Drinkar

The White Russian

a_glass_of_Dry_Martini_with_white_background_c284b7d1-5050-43ba-8ec3-8f388a625903

Dry Martini

OG-Drinkar

Whiskey sour

OG-Drinkar

Espresso martini

OG-Drinkar

Irish coffee

The_drink_Mojito_whith_white_background_ae0e57ed-e516-4e70-b7e5-329af3f9a194

Mojito

OG-Drinkar

Bellini

OG-Drinkar

Grasshopper

OG-Drinkar

Classic Champagne Cocktail (C.C.C)

Fler inspirerande recept: