Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos
Grillad kyckling kan vara precis hur trist som helst, anser jag. Allra helst om man får den serverad på en lunchrestaurang eller liknande. Grillad kyckling är ju en klassiker när det ska serveras en ”Somrig grillbuffé” eller liknande. Och jag väljer alltid något annat. 🙂
Helenas variant med kardemummavete och aprikos som detta ju handlar om fick mig att tänka om en aning. Det kanske finns recept på denna rätt som faktiskt är gott. Bara man hör talas om detta recept så blir man ju lite nyfiken. Aprikos liksom? Skapligt otippad råvara, i alla fall för mig.
Hela receptet på Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos hittar du här:
http://www.frebaco.se/2017/07/05/grillad-kyckling-med-kardemummavete-och-aprikos/
Vi filmade detta i Torsång, Dalarna sommaren 2017 tillsammans med Squidpop Production för vår kund Frebaco Kvarn.