Helenas Italienska kotletter med krämiga parmesangryn
Ett recept på Italienska kotletter med krämiga parmesangryn av och med Helena Lindblad.
Det här mina vänner. Det är kärlek på allvar det!
Jag har en måhända konstig förkärlek till just kotletter, en produkt som jag tycker är både god, enkel och billig att laga till. Alltså på den tiden då jag själv lagade mat då och då. 😉
Numera blir man ju mest serverad den ena läckerheten efter den andra.
Smör och olja i pannan, salt, peppar och oregano på köttet. Vips!
Sen lite Crème fraiche och Parmesan. Och Tomat och Mozarella.
Till ett magiskt Svenskt Matvete…
Ja ni hör ju själv. Det här går inte av för hackor!
Kika på filmen och låt er inspireras!
Hela receptet hittar ni här hos vår kund Frebaco Kvarn:
Helenas Italienska kotletter med krämiga parmesangryn
Filmen är producerad av oss på Couvert samt Squidpop Produktion under vintern 2016 / 2017 och allt är filmat hemma i vårt kök.
Gillar du som jag fläskkött och kanske klassikern Fläsk med lök så kan du kika här på ett annat mycket trevligt och enkelt recept!