Kikärtsbiffar med curryvete, rotfrukter, och chutneycréme

Kikärtsbiffar i den här formen blev fantastiskt gott. Jag är inget större fan av vegetariska rätter om jag ska vara helt ärlig, men är de tillagade med lite kärlek och finess så saknar jag faktiskt inte köttet eller fisken ett dugg.

Just detta recept blir ju dessutom veganskt om man byter ut Kvargen mot en mjölkfri produkt. Bara en sån sak.

Det Svenska Matvetet tillsammans med rotfrukter och smaksatt med curry blir fantastiskt gott och mättande på ett sånt där bra sätt. Och mangochutney.. Mums!

Hela receptet på Kikärtsbiffar med curryvete, rotfrukter, och chutneycréme hittar du här:
http://www.frebaco.se/2017/04/06/kikartsbiffar-med-curryvete-rotfrukter-och-chutneycreme/

Gillar du just Kikärtor lite extra så finns det några fler smarriga recept här att kika på!

Det här receptet på Kikärtsbiffar med curryvete, rotfrukter, och chutneycréme gjorde Helena till Frebaco under våren 2017 hemma i vårt kök i Falun. Squidpop Produktion producerade filmen.

Recept på lite goda drinkar:

OG-Drinkar

Gotländsk sommarnatt

OG-Drinkar

The White Russian

a_glass_of_Dry_Martini_with_white_background_c284b7d1-5050-43ba-8ec3-8f388a625903

Dry Martini

OG-Drinkar

Whiskey sour

OG-Drinkar

Espresso martini

OG-Drinkar

Irish coffee

The_drink_Mojito_whith_white_background_ae0e57ed-e516-4e70-b7e5-329af3f9a194

Mojito

OG-Drinkar

Bellini

OG-Drinkar

Grasshopper

OG-Drinkar

Classic Champagne Cocktail (C.C.C)

Fler inspirerande recept: