Valnötspesto

Babyspenat, färsk 80–100 g Vitlök 1–2 klyfta(or) Valnötter 40 g Parmesanost 1 dl

Olivolja 3-5 msk
Skal och saft från en citron Salt

Grovhacka och rosta valnötterna i torr medelvarm panna, det går snabbt, så passa pannan och skaka hela tiden., låt svalna
Riv parmesan och citronskal, pressa vitlöken.
Mixa sedan ihop alltsammans med spenaten, olivolja och citronsaft. Salta och späd med vatten till den konsistensen du vill ha.

Häll/klicka dressingen över grovt riven kål och blanda väl. Låt gärna stå 1⁄2-1 timme innan servering.

Recept på lite goda drinkar:

OG-Drinkar

Sidecar

OG-Drinkar

Cosmopolitan

OG-Drinkar

Aperol Spritz

OG-Drinkar

Singapore sling

OG-Drinkar

Gröna hissen

OG-Drinkar

Piña colada

OG-Drinkar

Bloody Mary

OG-Drinkar

Long Island Iced Tea

OG-Drinkar

French 75

OG-Drinkar

Classic Champagne Cocktail (C.C.C)

Fler inspirerande recept: