Gratinerad portabello med Svenska Kvarngryn och röda linser

Det här receptet på Gratinerad portabello med Svenska Kvarngryn och röda linser överraskade mig enormt. Jag trodde aldrig att en sån ful och konstig svamp (Ja, den ser ganska märklig ut faktiskt) skulle bli så god och krämigt härlig!

Men, det mesta växer ju med en gratinering sägs det. 🙂
Skämt åsido. Detta är sjukt gott på alla sätt, och så enkelt!

Och mixen av Svenska Matgryn och Vitkål är ju snart en modern klassiker!

Hela receptet på Gratinerad portabello med Svenska Kvarngryn och röda linser hittar du här:
http://www.frebaco.se/2017/04/06/gratinerad-portabello-med-svenska-kvarngryn-och-roda-linser

Filmen är producerad för Frebaco Kvarn, och filmad av Squidpop Produktion hemma i vårt kök i Falun under våren 2016.

PS. Gillar du svamp?
Här finns massor med goda tips på vad du kan laga till med just svamp!

Recept på lite goda drinkar:

OG-Drinkar

Gotländsk sommarnatt

OG-Drinkar

The White Russian

a_glass_of_Dry_Martini_with_white_background_c284b7d1-5050-43ba-8ec3-8f388a625903

Dry Martini

OG-Drinkar

Whiskey sour

OG-Drinkar

Espresso martini

OG-Drinkar

Irish coffee

The_drink_Mojito_whith_white_background_ae0e57ed-e516-4e70-b7e5-329af3f9a194

Mojito

OG-Drinkar

Bellini

OG-Drinkar

Grasshopper

OG-Drinkar

Classic Champagne Cocktail (C.C.C)

Fler inspirerande recept: