Gryta på Renskav med Kantarellgryn
Ett recept av och med Helena Lindblad.
Förväxla inte det här grytan på Renskav med Kantarellgryn med något du stött på i skolan, på den skitiga vägkrogen eller liknande. Det här är mums på riktigt det!
Renskav, Matgryner, smörstekta Kantareller, fräscha grönsaker och härliga Kvarngryner. Toppat med lite Dijon-senap. Ni hör ju själva! 🙂
Hela receptet på Renskavsgrytan med Kantarellgryn hittar ni här:
http://www.frebaco.se/2017/01/12/renskavsgryta-med-kantarellgryn
Även denna film är skapad av Squidpop Produktion och produktionen är gjord hemma i Falun, i vårt kök.
Kunden är Frebaco Kvarn. Ett förbaskat fint företag faktiskt, som förutom sin nötfria produktion även har ett klimatsmart sortiment på både Svenska Matgryner, Ekologisk Müsli, samt frukostflingor.
Men!
I kväll ska jag äta Tacopaprikan.. Det du!