Gryta på Renskav med Kantarellgryn

Ett recept av och med Helena Lindblad.

Förväxla inte det här grytan på Renskav med Kantarellgryn med något du stött på i skolan, på den skitiga vägkrogen eller liknande. Det här är mums på riktigt det!

Renskav, Matgryner, smörstekta Kantareller, fräscha grönsaker och härliga Kvarngryner. Toppat med lite Dijon-senap. Ni hör ju själva! 🙂

Hela receptet på Renskavsgrytan med Kantarellgryn hittar ni här:
http://www.frebaco.se/2017/01/12/renskavsgryta-med-kantarellgryn

Även denna film är skapad av Squidpop Produktion och produktionen är gjord hemma i Falun, i vårt kök.

Kunden är Frebaco Kvarn. Ett förbaskat fint företag faktiskt, som förutom sin nötfria produktion även har ett klimatsmart sortiment på både Svenska Matgryner, Ekologisk Müsli, samt frukostflingor.

Men!
I kväll ska jag äta Tacopaprikan.. Det du!

Recept på lite goda drinkar:

OG-Drinkar

Gotländsk sommarnatt

OG-Drinkar

The White Russian

a_glass_of_Dry_Martini_with_white_background_c284b7d1-5050-43ba-8ec3-8f388a625903

Dry Martini

OG-Drinkar

Whiskey sour

OG-Drinkar

Espresso martini

OG-Drinkar

Irish coffee

The_drink_Mojito_whith_white_background_ae0e57ed-e516-4e70-b7e5-329af3f9a194

Mojito

OG-Drinkar

Bellini

OG-Drinkar

Grasshopper

OG-Drinkar

Classic Champagne Cocktail (C.C.C)

Fler inspirerande recept: