I brist på annnat…

Ett block med torsk, vad göra. Inte världens roligaste fisk kanske men det funkar med lite smör och goda råvaror.

Parmesanöverbakad torsk 200 grader 20 min

1 paket torsk

50 gram smör

1 dl ströbröd

1 dl riven parmesan

1 tsk timjan

1/2 pressad citron

salt och peppar

lite hackad dill

Lägg den halvtinade fisken i en ugnfast form. Salta och peppra. Smält smöret, riv osten. Blanda sedan ströbröd, ost, citron och kryddor med smöret. Bred sedan blandningen över fisken och ställ in i ugnen ca 15-20 min. om du är osäker på om fisken är färdig sätt i en termometer, när den nått 55 grader är fisken färdig!

Till fisken serverade jag citron och vitlökswokade grönsaker. Men ris , cous-cous eller potatis blir ju också gott.

Fina fisken!

Recept på lite goda drinkar:

OG-Drinkar

Gotländsk sommarnatt

OG-Drinkar

The White Russian

a_glass_of_Dry_Martini_with_white_background_c284b7d1-5050-43ba-8ec3-8f388a625903

Dry Martini

OG-Drinkar

Whiskey sour

OG-Drinkar

Espresso martini

OG-Drinkar

Irish coffee

The_drink_Mojito_whith_white_background_ae0e57ed-e516-4e70-b7e5-329af3f9a194

Mojito

OG-Drinkar

Bellini

OG-Drinkar

Grasshopper

OG-Drinkar

Classic Champagne Cocktail (C.C.C)

Fler inspirerande recept: