Gryta på Renskav med Kantarellgryn

Ett recept av och med Helena Knapp.

Förväxla inte det här grytan på Renskav med Kantarellgryn med något du stött på i skolan, på den skitiga vägkrogen eller liknande. Det här är mums på riktigt det!

Renskav, Matgryner, smörstekta Kantareller, fräscha grönsaker och härliga Kvarngryner. Toppat med lite Dijon-senap. Ni hör ju själva! 🙂

Hela receptet på Renskavsgrytan med Kantarellgryn hittar ni här:
http://www.frebaco.se/2017/01/12/renskavsgryta-med-kantarellgryn

Även denna film är skapad av Squidpop Produktion och produktionen är gjord hemma i Falun, i vårt kök.

Kunden är Frebaco Kvarn. Ett förbaskat fint företag faktiskt, som förutom sin nötfria produktion även har ett klimatsmart sortiment på både Svenska Matgryner, Ekologisk Müsli, samt frukostflingor.

Men!
I kväll ska jag äta Tacopaprikan.. Det du!

Recept på lite goda drinkar:

OG-Drinkar

Sidecar

OG-Drinkar

Cosmopolitan

OG-Drinkar

Aperol Spritz

OG-Drinkar

Singapore sling

OG-Drinkar

Gröna hissen

OG-Drinkar

Piña colada

OG-Drinkar

Bloody Mary

OG-Drinkar

Long Island Iced Tea

OG-Drinkar

French 75

OG-Drinkar

Classic Champagne Cocktail (C.C.C)

Fler inspirerande recept: