Vett och etikett på krogen.

Vi sitter i bilen på väg till släkt och vänner i Nyköping. Har precis lämnat en vägkrog. Det finns en del oskrivna regler när man jobbar på restaurang. Typ; gå aldrig tomhän,tbemöt alltid gästen som du själv vill bli bemött, mic en place är a och o. OCH framförallt barnmat som beställs hamnar alltid före alla andra beställningar. barn som är på restaurang är hungriga och njuter inte av att sitta och konversera över ett glas..Dom är där för att mamma och pappa bestämt det, punkt.
Därför är jag mer än lovligt besviken nu. Vår mat kom, vi åt, hann till och med ta kaffe och påtår. Ingen mat till Mingan. Vad har hänt? Har de glömt? Nejdå,,Vi går i turordning, vi har mycket nu, var svaret vi fick. Men efter en halvtimme tröttnade vi. De ropade ut nr 03 vi hade 10, vi avbokade maten och körde till närmaste mack! Varmkorv med bröd i bilen är ju inte heller så dumt!

Recept på lite goda drinkar:

OG-Drinkar

Gotländsk sommarnatt

OG-Drinkar

The White Russian

a_glass_of_Dry_Martini_with_white_background_c284b7d1-5050-43ba-8ec3-8f388a625903

Dry Martini

OG-Drinkar

Whiskey sour

OG-Drinkar

Espresso martini

OG-Drinkar

Irish coffee

The_drink_Mojito_whith_white_background_ae0e57ed-e516-4e70-b7e5-329af3f9a194

Mojito

OG-Drinkar

Bellini

OG-Drinkar

Grasshopper

OG-Drinkar

Classic Champagne Cocktail (C.C.C)

Fler inspirerande recept: